ConvectorPro

REDUCERE DE 50% și plată la livrare

Singurul convector de perete cu funcție triplă de economisire a energiei, care încălzește până la 50 m², economisind în același timp energie.

Funcție de încălzire/răcire și dezumidificator. Instalare ușoară, fără intervenție tehnică.

6 Bucăți rămase în ofertă

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

489 L

în loc de 989 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

Singurul convector care poate încălzi în mod uniform și sănătos încăperi și birouri de peste 50m², economisind în același timp consumul de energie electrică.

Secretul său constă în motorul puternic, cu rotație continuă și în filtrul Hepa care captează chiar și cele mai mici particule de praf.

Folosit de gospodării pentru a încălzi orice încăpere în câteva minute, fără a cheltui prea mult pe facturile de electricitate.

REVIEWS

Sandu L.

"Design plăcut, ușor de utilizat, telecomandă foarte "ușoară". Se încălzește bine și faptul că semnalizează temperatura din cameră este de mare ajutor."

Razvan G.

"Nu mă așteptam la o asemenea performanță!
Se încălzește excelent în câteva minute, timer programabil excelent. Sunt mulțumit."

Adina B.

"Produs care reflectă descrierea vânzătorului în toate. Instalare ușoară și material de bună calitate. Raport calitate-preț excelent, îl recomand."

Georgeta C.

"A sosit cu o zi întârziere, însă a fost pus pe verandă și își face bine treaba. Un raport calitate/preț excelent, l-aș recomanda tuturor.

BARGAIN

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

489 L

în loc de 989 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

6 Bucăți rămase în ofertă

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informații.

Completați comanda dvs. de mai jos pentru a o primi cu o REDUCERE de 50%.

Livrare rapidă în 1-2 zile și plată la livrare


  CUM VĂ POATE CONTACTA CURIERUL?


  UNDE DORIȚI SĂ PRIMIȚI COMANDA?

  Întrebări frecvente

  Cum se face achiziția?

  Pur și simplu completați formularul de comandă și un reprezentant al companiei vă va contacta pentru a vă răspunde la întrebări și a confirma livrarea.

  Pot să plătesc la livrare?

  Da, pentru comoditate și siguranță, oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la domiciliul dumneavoastră.

  Care este timpul de livrare?

  În mod normal, curierul livrează în 1-2 zile lucrătoare.

   

  Drepturi de autor © 2021

  Disclaimer: Produsele recomandate pe acest site sunt vândute prin parteneriate. Prin urmare, acest site nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în cazul cererilor de rambursare sau a altor probleme cu produsele achiziționate prin intermediul acestui site, trebuie să contactați întotdeauna vânzătorul oficial. Noi vă vom oferi întotdeauna consiliere și asistență.

  Produsele sunt analizate în scop informativ: Nu putem garanta în niciun fel rezultate specifice, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client. Acest blog nu constituie un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul Legii nr. 62 din 7.03.2001.

  Politica de confidențialitate | Politica privind cookie-urile |

  error: Fatti tutto da solo copione