Σφραγιστικό σε σπρέι

50% έκπτωση και πληρωμή κατά την παράδοση

Σπρέι στεγανοποίησης για επισκευή και σφράγιση ρωγμών και οπών σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Δημιουργεί ένα αδιάβροχο, πλήρως βαφόμενο φράγμα, ιδανικό για διαρροές νερού, σφράγιση σωλήνων, παραθύρων, τοίχων και υαλοπινάκων.

6 τεμάχια έχουν απομείνει στην προσφορά

Η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα

2 ψεκασμοί σε

39 €

αντί για 79 €

✅ Γρήγορη παράδοση σε 2-3 ημέρες
✅ Χωρίς προπληρωμή
✅ Πληρωμή κατά την παράδοση

Το Σπρέι σφράγισης δημιουργεί ένα φράγμα προστασίας από τον αέρα, το νερό και τη σκόνη, προστατεύοντας τα αντικείμενα και αποτρέποντας τις ζημιές.

Το μυστικό του είναι η ειδική σύνθεσή του με συνθετική ρητίνη χωρίς CFC που δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Χρησιμοποιείται και εκτιμάται για την επισκευή και προστασία υδρορροών, ρωγμών και οπών, αποτρέποντας μελλοντικές ζημιές και αποφεύγοντας δαπανηρές επεμβάσεις.

REVIEWS

George L.

"Καλό για πολλαπλές εργασίες, επισκεύασα ρωγμές σε τοίχους και είχα καλά αποτελέσματα. Ακριβής παράδοση. Σας ευχαριστώ."

Xenia G.

" Έχω σφραγίσει ρωγμές και σχισμές σε όλο το σπίτι, είναι ένα καλό προϊόν που αντιστέκεται στη βροχή. Φορητό και εύχρηστο στη χρήση."

Anna B.

"Το έδωσα επίσης στον αδελφό μου. Υπέροχα, τώρα δεν έχω ρεύματα στα παράθυρά μου. Κατάφερα να τα επισκευάσω σε χρόνο μηδέν. Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε."

Kōstas C.

" Έφτασε με μια μέρα καθυστέρηση, ωστόσο είναι ένα πολύ καλό, απλό προϊόν για όλα τα υλικά. Μου αρέσει πολύ."

6 τεμάχια έχουν απομείνει στην προσφορά

Η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα

2 ψεκασμοί σε

39 €

αντί για 79 €

✅ Γρήγορη παράδοση σε 2-3 ημέρες
✅ Χωρίς προπληρωμή
✅ Πληρωμή κατά την παράδοση

Μέσα στο πακέτο θα βρείτε μια κάρτα με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Συμπληρώστε την παραγγελία σας παρακάτω για να την παραλάβετε με έκπτωση 50%.

Γρήγορη παράδοση σε 1-2 ημέρες και πληρωμή κατά την παράδοση
  Ενεργή έκπτωση: Μόνο σήμερα 2 ψεκασμοί 39€


  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς να αγοράσετε?

  Απλά συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να επιβεβαιώσει την παράδοση.

  Μπορώ να πληρώσω κατά την παράδοση?

  Ναι, για λόγους ευκολίας και ασφάλειας, προσφέρουμε πληρωμή κατά την παράδοση. Μπορείτε να πληρώσετε τον ταχυμεταφορέα απευθείας όταν φτάσει στο σπίτι σας.

  Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης?

  Η εταιρεία ταχυμεταφορών παραδίδει συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

  Πνευματικά δικαιώματα © 2021

  Αποποίηση ευθυνών: Τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο πωλούνται μέσω συνεργασιών. Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο επίσημος πωλητής κάθε προϊόντος που θα βρείτε στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση αιτημάτων επιστροφής χρημάτων ή άλλων προβλημάτων με προϊόντα που αγοράσατε μέσω αυτού του ιστότοπου, θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με τον επίσημο πωλητή. Εμείς θα σας προσφέρουμε πάντα συμβουλές και βοήθεια.

  Τα προϊόντα εξετάζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς: δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, οι πιθανότητες επιτυχίας οποιουδήποτε αποτελέσματος διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη. Αυτό το ιστολόγιο δεν αποτελεί εφημερίδα, καθώς ενημερώνεται χωρίς καμία περιοδικότητα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να θεωρηθεί εκδοτικό προϊόν κατά την έννοια του νόμου αριθ. 62 της 7.03.2001.

  Πολιτική απορρήτου | Πολιτική για τα cookies |

  error: Fatti tutto da solo copione