Σας ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία θα σας καλέσει στο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει την αποστολή.

→ Για να μη χάσετε την έκπτωση και να παραλάβετε την παραγγελία στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατό, σας ζητάμε την ευγένεια να απαντήσετε στο τηλέφωνο, ώστε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και να ξεκινήσει άμεσα η αποστολή.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα 😃

Πνευματικά δικαιώματα © 2021

Αποποίηση ευθυνών: Τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο πωλούνται μέσω συνεργασιών. Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο επίσημος πωλητής κάθε προϊόντος που θα βρείτε στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση αιτημάτων επιστροφής χρημάτων ή άλλων προβλημάτων με προϊόντα που αγοράσατε μέσω αυτού του ιστότοπου, θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με τον επίσημο πωλητή. Εμείς θα σας προσφέρουμε πάντα συμβουλές και βοήθεια.

Τα προϊόντα εξετάζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς: δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, οι πιθανότητες επιτυχίας οποιουδήποτε αποτελέσματος διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη. Αυτό το ιστολόγιο δεν αποτελεί εφημερίδα, καθώς ενημερώνεται χωρίς καμία περιοδικότητα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να θεωρηθεί εκδοτικό προϊόν κατά την έννοια του νόμου αριθ. 62 της 7.03.2001.

Πολιτική απορρήτου | Πολιτική για τα cookies |

error: Fatti tutto da solo copione