Spray de etanșare

REDUCERE DE 50% și plată la livrare

Noul spray de etanșare pentru repararea și etanșarea fără efort a oricărei suprafețe.

Creează o barieră impermeabilă, rezistentă la scurgeri de aer și apă, protejând și prevenind daunele viitoare.

6 Bucăți rămase în ofertă

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

2 SPRAY

199 L

în loc de 399 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

Spray-ul de etanșare creează o barieră rezistentă la aer, apă și praf, protejând obiectele și prevenind deteriorarea acestora.

Secretul său constă în compoziția specială cu rășină sintetică fără CFC, care creează o barieră protectoare pe suprafața ce urmează a fi tratată.

Este folosit și apreciat pentru repararea și protejarea jgheaburilor, fisurilor și găurilor, prevenind daune viitoare și evitând intervenții costisitoare.

REVIEWS

Sandu L.

"Excelent pentru mai multe lucrări, am reparat fisuri în pereți și am obținut rezultate bune. Livrare punctuală. Vă mulțumesc."

Razvan G.

"Am sigilat fisurile și crăpăturile din toată casa, este un produs bun care rezistă la ploaie. Portabil și la îndemână pentru utilizare. "

Adina B.

"I-am dat-o și fratelui meu. Minunat, acum nu mai am curenți de aer la ferestre. Am reușit să le repar în cel mai scurt timp. Vă recomand să o încercați."

Georgeta C.

"A sosit cu o zi întârziere, totuși un produs foarte bun, simplu pentru toate materialele. Îmi place foarte mult."

BARGAIN

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

2 SPRAY

199 L

în loc de 399 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

6 Bucăți rămase în ofertă

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informații.

Completați comanda dvs. de mai jos pentru a o primi cu o REDUCERE de 50%.

Livrare rapidă în 1-2 zile și plată la livrare


  CUM VĂ POATE CONTACTA CURIERUL?


  UNDE DORIȚI SĂ PRIMIȚI COMANDA?

  Întrebări frecvente

  Cum se face achiziția?

  Pur și simplu completați formularul de comandă și un reprezentant al companiei vă va contacta pentru a vă răspunde la întrebări și a confirma livrarea.

  Pot să plătesc la livrare?

  Da, pentru comoditate și siguranță, oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la domiciliul dumneavoastră.

  Care este timpul de livrare?

  În mod normal, curierul livrează în 1-2 zile lucrătoare.

   

  Drepturi de autor © 2021

  Disclaimer: Produsele recomandate pe acest site sunt vândute prin parteneriate. Prin urmare, acest site nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în cazul cererilor de rambursare sau a altor probleme cu produsele achiziționate prin intermediul acestui site, trebuie să contactați întotdeauna vânzătorul oficial. Noi vă vom oferi întotdeauna consiliere și asistență.

  Produsele sunt analizate în scop informativ: Nu putem garanta în niciun fel rezultate specifice, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client. Acest blog nu constituie un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul Legii nr. 62 din 7.03.2001.

  Politica de confidențialitate | Politica privind cookie-urile |

  error: Fatti tutto da solo copione