очила c автофокус

50% ОТСТЪПКА и плащане при доставка

Новите очила със саморегулиращи се стъкла позволяват ясно виждане във всяка ситуация, без да се налага да сменяте очилата.

Остават 6 броя в офертата

Отстъпката от 50% е валидна само за кратък период от време

лв 54,95

вместо лв 109

✅ Бърза доставка за 1-2 дни
✅ Без предварително плащане
✅ Плащане при доставка

Новите очила със саморегулиращи се лещи гарантират ясно и точно зрение в зависимост от това какво гледате

Тайната се крие в лещите, които се регулират автоматично, за да осигурят максимален зрителен комфорт във всяка ситуация, като същевременно предпазват очите от вредните UV лъчи.

Хората ги харесват, защото са универсални, подходящи за всички възрасти и могат да се използват за четене, гледане на телевизия или компютър, без да се налага да ги сменяте.

ПРЕГЛЕДИ

Nikolay L.

"След като ги изпробвах върху колегата си, аз също ги поръчах. Те автоматично фокусират всичко, което виждате. Много хубаво. Благодаря ви."

Dimitar G.

"Не очаквах, че ще са толкова добри!
Леки, но изключително здрави, сега мога да работя на компютъра в продължение на няколко часа, без да получа главоболие. Фантастично."

Ivanka B.

"Поръчах ги и подарих един чифт на майка ми. Тя ми благодари и сега, защото са ефективни. Доволни сме от покупката си."

Mariya C.

"Пристигнаха с един ден закъснение, но са много удобни и мога да чета добре неща, които преди не можех. Много добро съотношение цена-качество.

Отстъпката от 50% е валидна само за кратък период от време

лв 54,95

вместо лв 109

✅ Бърза доставка за 1-2 дни
✅ Без предварително плащане
✅ Плащане при доставка

Остават 6 броя в офертата

В пакета ще намерите картичка с всички наши данни за контакт, така че можете да се свържете с нас за всякаква информация.

Завършете поръчката си по-долу, за да го получите на 50% OFF.

Бърза доставка за 2-3 дни и плащане при доставка


  КАК КУРИЕРЪТ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС?


  КЪДЕ ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПОРЪЧКАТА СИ?

  Често задавани въпроси

  Как да купя?

  Просто попълнете формуляра за поръчка и представител на компанията ще се свърже с вас, за да отговори на въпросите ви и да потвърди доставката.

  Мога ли да платя при доставката?

  Да, за по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка. Можете да платите на куриера директно при пристигането му в дома ви.

  Какво е времето за доставка?

  Куриерът обикновено доставя в рамките на 2-3 работни дни.

  Авторско право © 2023

  Отказ от отговорност: Продуктите, представени на този сайт, се продават чрез партньорства. Поради това този сайт не е нито производител, нито официален продавач на всеки продукт, който намерите на нашия сайт. Ето защо в случай на искания за възстановяване на средства или други проблеми с продукти, закупени чрез този сайт, винаги трябва да се свържете с официалния продавач. Ние винаги ще ви предложим съвет и съдействие.

  Продуктите се преглеждат само с информационна цел: Не можем да гарантираме никакви конкретни резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират в зависимост от клиента. Този блог не представлява вестник, тъй като се актуализира без никаква периодичност. Следователно той не може да се счита за редакционен продукт по смисъла на Закон № 62 от 7.03.2001 г.

  Политика за поверителност | Политика за бисквитките|

  error: Fatti tutto da solo copione