ΓυαλιάAυτόματης

50% έκπτωση και πληρωμή κατά την παράδοση

Τα νέα γυαλιά με αυτορυθμιζόμενους φακούς επιτρέπουν καθαρή όραση σε κάθε περίσταση χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε γυαλιά.

6 τεμάχια έχουν απομείνει στην προσφορά

Η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα

29 €

αντί για 59 €

✅ Γρήγορη παράδοση σε 2-3 ημέρες
✅ Χωρίς προπληρωμή
✅ Πληρωμή κατά την παράδοση

Τα νέα γυαλιά με φακούς αυτορρύθμισης εγγυώνται καθαρή και ακριβή όραση ανάλογα με το τι κοιτάτε

Το μυστικό βρίσκεται στους φακούς που προσαρμόζονται αυτόματα για να εξασφαλίζουν μέγιστη οπτική άνεση σε κάθε περίσταση, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Οι άνθρωποι τα αγαπούν επειδή είναι ευέλικτα, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανάγνωση, παρακολούθηση τηλεόρασης ή υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να τα αλλάξετε.

REVIEWS

George L.

"Αφού τα δοκίμασα στη συνάδελφό μου, τα παρήγγειλα και εγώ. Εστιάζουν αυτόματα σε ό,τι βλέπετε. Πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ."

Xenia G.

"Δεν περίμενα να είναι τόσο καλά!
Ελαφριά, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικά, μπορώ πλέον να εργάζομαι στον υπολογιστή για αρκετές ώρες χωρίς να έχω πονοκέφαλο. Φανταστικά."

Anna B.

"Τα παρήγγειλα και έδωσα ένα ζευγάρι στη μητέρα μου. Με ευχαριστεί ακόμη και τώρα, επειδή είναι αποτελεσματικά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την αγορά μας."

Kōstas C.

"Έφτασαν με μια μέρα καθυστέρηση, αλλά είναι πολύ άνετα και μπορώ να διαβάζω καλά πράγματα που δεν μπορούσα να διαβάσω πριν. Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής."

6 τεμάχια έχουν απομείνει στην προσφορά

Η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα

29 €

αντί για 59 €

✅ Γρήγορη παράδοση σε 2-3 ημέρες
✅ Χωρίς προπληρωμή
✅ Πληρωμή κατά την παράδοση

Μέσα στο πακέτο θα βρείτε μια κάρτα με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Συμπληρώστε την παραγγελία σας παρακάτω για να την παραλάβετε με έκπτωση 50%.

Γρήγορη παράδοση σε 1-2 ημέρες και πληρωμή κατά την παράδοση
  Ενεργή έκπτωση: Μόνο σήμερα 29€


  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς να αγοράσετε?

  Απλά συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να επιβεβαιώσει την παράδοση.

  Μπορώ να πληρώσω κατά την παράδοση?

  Ναι, για λόγους ευκολίας και ασφάλειας, προσφέρουμε πληρωμή κατά την παράδοση. Μπορείτε να πληρώσετε τον ταχυμεταφορέα απευθείας όταν φτάσει στο σπίτι σας.

  Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης?

  Η εταιρεία ταχυμεταφορών παραδίδει συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

  Πνευματικά δικαιώματα © 2021

  Αποποίηση ευθυνών: Τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο πωλούνται μέσω συνεργασιών. Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο επίσημος πωλητής κάθε προϊόντος που θα βρείτε στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση αιτημάτων επιστροφής χρημάτων ή άλλων προβλημάτων με προϊόντα που αγοράσατε μέσω αυτού του ιστότοπου, θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με τον επίσημο πωλητή. Εμείς θα σας προσφέρουμε πάντα συμβουλές και βοήθεια.

  Τα προϊόντα εξετάζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς: δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, οι πιθανότητες επιτυχίας οποιουδήποτε αποτελέσματος διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη. Αυτό το ιστολόγιο δεν αποτελεί εφημερίδα, καθώς ενημερώνεται χωρίς καμία περιοδικότητα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να θεωρηθεί εκδοτικό προϊόν κατά την έννοια του νόμου αριθ. 62 της 7.03.2001.

  Πολιτική απορρήτου | Πολιτική για τα cookies |

  error: Fatti tutto da solo copione