OchelariAutofocus

REDUCERE DE 50% și plată la livrare

Noii ochelari cu lentile care se reglează singure permit o vedere clară în orice situație, fără a fi nevoie să schimbați ochelarii.

6 Bucăți rămase în ofertă

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

159 L

în loc de 319 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

Noii ochelari cu lentile cu auto-ajustare garantează o vedere clară și precisă în funcție de ceea ce priviți

Secretul constă în lentilele care se ajustează automat pentru un confort vizual maxim în orice situație, protejând în același timp ochii de razele UV dăunătoare.

Românii îi iubesc pentru că sunt versatili, potriviți pentru toate vârstele și pot fi folosiți pentru citit, vizionat la televizor sau la calculator, fără a fi nevoie să îi schimbe.

REVIEWS

Sandu L.

"După ce le-am încercat pe colegul meu, le-am comandat și eu. Ele focalizează automat tot ceea ce vezi. Foarte frumos. Vă mulțumesc."

Razvan G.

"Nu mă așteptam să fie atât de bune!
Ușoare, dar ultra-rezistente, acum lucrez la calculator timp de mai multe ore fără să mă doară capul. Fantastic."

Adina B.

"Le-am comandat și i-am dat o pereche mamei mele. Ea îmi mulțumește și acum pentru că sunt eficiente. Suntem mulțumiți de achiziție."

Georgeta C.

"Au sosit cu o zi întârziere, dar sunt foarte confortabile și pot citi bine lucruri pe care nu le puteam citi înainte. Un raport calitate-preț foarte bun."

BARGAIN

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

159L

în loc de 319 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

6 Bucăți rămase în ofertă

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informații.

Completați comanda dvs. de mai jos pentru a o primi cu o REDUCERE de 50%.

Livrare rapidă în 1-2 zile și plată la livrare


  CUM VĂ POATE CONTACTA CURIERUL?


  UNDE DORIȚI SĂ PRIMIȚI COMANDA?

  Întrebări frecvente

  Cum se face achiziția?

  Pur și simplu completați formularul de comandă și un reprezentant al companiei vă va contacta pentru a vă răspunde la întrebări și a confirma livrarea.

  Pot să plătesc la livrare?

  Da, pentru comoditate și siguranță, oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la domiciliul dumneavoastră.

  Care este timpul de livrare?

  În mod normal, curierul livrează în 1-2 zile lucrătoare.

   

  Drepturi de autor © 2021

  Disclaimer: Produsele recomandate pe acest site sunt vândute prin parteneriate. Prin urmare, acest site nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în cazul cererilor de rambursare sau a altor probleme cu produsele achiziționate prin intermediul acestui site, trebuie să contactați întotdeauna vânzătorul oficial. Noi vă vom oferi întotdeauna consiliere și asistență.

  Produsele sunt analizate în scop informativ: Nu putem garanta în niciun fel rezultate specifice, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client. Acest blog nu constituie un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul Legii nr. 62 din 7.03.2001.

  Politica de confidențialitate | Politica privind cookie-urile |

  error: Fatti tutto da solo copione