AutofókuszSzemüveg

50% KEDVEZMÉNY és fizetés utánvétellel

Az új, önbeálló lencsékkel ellátott szemüvegek minden helyzetben tiszta látást tesznek lehetővé anélkül, hogy szemüveget kellene cserélni.

6 darab maradt az ajánlatban

Az 50%-os kedvezmény csak rövid ideig érvényes

14.990 HUF

ahelyett, hogy 29.999 HUF

✅ Gyors szállítás 2-3 napon belül
✅ Nincs előlegfizetés
✅ Fizetés szállításkor

Az új, önbeálló lencsékkel ellátott szemüvegek tiszta és pontos látást biztosítanak attól függően, hogy mit nézünk.

A titok a lencsékben rejlik, amelyek automatikusan alkalmazkodnak, hogy minden helyzetben maximális látási kényelmet biztosítsanak, miközben védik a szemet a káros UV-sugaraktól.

Az emberek szeretik, mert sokoldalú, minden korosztály számára alkalmas, és olvasáshoz, tévénézéshez vagy számítógépezéshez is használható anélkül, hogy cserélni kellene.

REVIEWS

Katalin L.

"Miután kipróbáltam a kollégámon, én is megrendeltem. Automatikusan fókuszálnak mindent, amit látsz. Nagyon szép. Köszönöm."

Róbert G.

"Nem számítottam rá, hogy ilyen jók lesznek!
Könnyűek, de ultra erősek, most már több órán keresztül tudok dolgozni a számítógépen anélkül, hogy fájna a fejem. Fantasztikus."

Krisztina B.

"Megrendeltem őket, és egy párat adtam az édesanyámnak. Ő még most is köszöni, mert hatékonyak. Elégedettek vagyunk a vásárlással."

Erika C.

"Egy nap késéssel érkeztek, de nagyon kényelmesek, és olyan dolgokat is jól el tudok olvasni, amiket korábban nem tudtam. Nagyon jó ár-érték arányban."

Az 50%-os kedvezmény csak rövid ideig érvényes

14.990 HUF

ahelyett, hogy 29.999 HUF

✅ Gyors szállítás 2-3 napon belül
✅ Nincs előlegfizetés
✅ Fizetés szállításkor

6 darab maradt az ajánlatban

A csomagban talál egy kártyát az összes elérhetőségünkkel, így bármilyen információért felveheti velünk a kapcsolatot.

Töltse ki az alábbi megrendelést, hogy 50%-os KEDVEZMÉNYT kapjon.

Gyors szállítás 2-3 napon belül és fizetés utánvétellel


  HOGYAN TUD A FUTÁR KAPCSOLATBA LÉPNI ÖNNEL?


  HOL SZERETNÉ ÁTVENNI A RENDELÉSÉT?

  Gyakran ismételt kérdések

  Hogyan vásárolhatok?

  Egyszerűen töltse ki a megrendelőlapot, és a vállalat képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy válaszoljon a kérdéseire és megerősítse a szállítást.

  Fizethetek utánvétellel?

  Igen, a kényelem és a biztonság érdekében kínálunk utánvétes fizetést. A futárnak közvetlenül a házhoz érkezéskor fizethet.

  Mennyi a szállítási idő?

  A futár általában 2-3 munkanapon belül kézbesít.

  Szerzői jog © 2024

  Jogi nyilatkozat: Az ezen az oldalon bemutatott termékek értékesítése partnerkapcsolatokon keresztül történik. Ezért ez az oldal nem a gyártója és nem is a hivatalos eladója minden egyes terméknek, amelyet az oldalunkon talál. Ezért az ezen az oldalon keresztül vásárolt termékekkel kapcsolatos visszatérítési kérelmek vagy egyéb problémák esetén mindig a hivatalos eladóhoz kell fordulnia. Mi mindig tanácsot és segítséget nyújtunk Önnek.

  A termékek áttekintése csak tájékoztató jellegű: nem tudunk semmilyen konkrét eredményt garantálni, az eredmények sikerének esélye ügyfélről ügyfélre változik. Ez a blog nem minősül újságnak, mivel mindenféle rendszeresség nélkül frissül. Ezért nem tekinthető a 2001.03.7-i 62. sz. törvény értelmében vett szerkesztőségi terméknek.

  Adatvédelmi szabályzat | Cookie szabályzat |

  error: Fatti tutto da solo copione