SobăElectrică

REDUCERE DE 50% și plată la livrare

Noua sobă electrică cu economie de energie care încălzește casa în scurt timp, fără a folosi gaz sau lemne.

Luminează zilele mohorâte și încălzește-le pe cele reci cu această fermecătoare sobă electrică.

6 Bucăți rămase în ofertă

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

449 L

în loc de 799 L

✅ Livrare rapidă în 2-3 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

Noua sobă cu coș de fum care vă permite să vă încălziți locuința economisind consumul de gaz, fără să murdăriți întreaga casă cu cenușă.

Secretul său este motorul puternic și silențios care poate încălzi chiar și încăperi mari într-un timp scurt și consumă puțină energie.

Folosit și apreciat de toți pentru că recreează efectul realist al unui șemineu și încălzește fără a murdări.

REVIEWS

Sandu L.

Îl folosesc de ani de zile. Nu consumă foarte mult. Nu am observat niciodată facturi mai mari. Un produs frumos, robust și indispensabil. Recomand

 

Razvan G.

Foarte frumos, face un efect frumos pentru cei care nu au un șemineu adevărat și, de asemenea, încălzește foarte bine o suprafață de 40 de metri pătrați. Puteți lăsa doar efectul de flacără sau împreună cu încălzirea. Îl recomand 100%.

Adina B.

Aragaz electric compact care încălzește exact cât trebuie. Efect de șemineu foarte realist, ajută la încălzirea camerei și dă o notă romantică. Achiziție excelentă.

Georgeta C.

Aragazul este foarte frumos ca aspect, funcționarea este bună și se încălzește repede, animația flăcării pornește când simte căldura emisă. Preț bun

BARGAIN

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

449 L

în loc de 799 L

✅ Livrare rapidă în 2-3 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

6 Bucăți rămase în ofertă

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informații.

Completați comanda dvs. de mai jos pentru a o primi cu o REDUCERE de 50%.

Livrare rapidă în 1-2 zile și plată la livrare


  CUM VĂ POATE CONTACTA CURIERUL?


  UNDE DORIȚI SĂ PRIMIȚI COMANDA?


  Întrebări frecvente

  Cum se face achiziția?

  Pur și simplu completați formularul de comandă și un reprezentant al companiei vă va contacta pentru a vă răspunde la întrebări și a confirma livrarea.

  Pot să plătesc la livrare?

  Da, pentru comoditate și siguranță, oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la domiciliul dumneavoastră.

  Care este timpul de livrare?

  În mod normal, curierul livrează în 1-2 zile lucrătoare.

   

  Drepturi de autor © 2021

  Disclaimer: Produsele recomandate pe acest site sunt vândute prin parteneriate. Prin urmare, acest site nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în cazul cererilor de rambursare sau a altor probleme cu produsele achiziționate prin intermediul acestui site, trebuie să contactați întotdeauna vânzătorul oficial. Noi vă vom oferi întotdeauna consiliere și asistență.

  Produsele sunt analizate în scop informativ: Nu putem garanta în niciun fel rezultate specifice, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client. Acest blog nu constituie un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul Legii nr. 62 din 7.03.2001.

  Politica de confidențialitate | Politica privind cookie-urile |

  error: Fatti tutto da solo copione