WiFiCameră

REDUCERE DE 50% și plată la livrare

O nouă cameră video care înregistrează în ultraHD chiar și pe timp de noapte, detectează mișcările și le raportează pe telefonul mobil fără a fi nevoie de cabluri.

Supravegheați întreaga casă de pe telefonul mobil chiar și atunci când nu sunteți acolo.

6 Bucăți rămase în ofertă

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

260 L

în loc de 420 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

Noua cameră care vă permite să vă supravegheați locuința chiar și atunci când nu sunteți acolo și care vă avertizează printr-un sunet atunci când detectează mișcări suspecte.

Secretul său constă în senzorii infraroșii datorită cărora puteți vedea în culori pe timp de noapte și în rotația la 360 de grade pentru a o deplasa direct de pe telefonul mobil.

Folosit de familii pentru a monitoriza în direct ce se întâmplă și pentru a preveni furtul sau deteriorarea casei, a grădinii sau a magazinului lor.

REVIEWS

Sandu L.

"După ce am văzut-o la un coleg, am decis să o cumpăr și eu. Excelent și precis. Livrare punctuală."

Razvan G.

"Comandat pentru fratele meu. Cu promoția am luat și eu unul pentru mine. Foarte bun. Înregistrează imagini și eu controlez totul'.

Adina B.

"Am comandat-o pentru că am vrut să verific o zonă ascunsă din casă. Acum sunt mai relaxată." Divertisment."

Georgeta C.

"A sosit cu o zi întârziere, însă trebuie să spun că este foarte precisă și o pot muta după cum vreau de pe telefonul mobil."

BARGAIN

Reducerea de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp

260 L

în loc de 420 L

✅ Livrare rapidă în 1-2 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

6 Bucăți rămase în ofertă

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informații.

Completați comanda dvs. de mai jos pentru a o primi cu o REDUCERE de 50%.

Livrare rapidă în 1-2 zile și plată la livrare


  [dynamichidden ra-9040 id:ra-9040]


  CUM VĂ POATE CONTACTA CURIERUL?


  UNDE DORIȚI SĂ PRIMIȚI COMANDA?

  Întrebări frecvente

  Cum se face achiziția?

  Pur și simplu completați formularul de comandă și un reprezentant al companiei vă va contacta pentru a vă răspunde la întrebări și a confirma livrarea.

  Pot să plătesc la livrare?

  Da, pentru comoditate și siguranță, oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la domiciliul dumneavoastră.

  Care este timpul de livrare?

  În mod normal, curierul livrează în 1-2 zile lucrătoare.

   

  Drepturi de autor © 2021

  Disclaimer: Produsele recomandate pe acest site sunt vândute prin parteneriate. Prin urmare, acest site nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în cazul cererilor de rambursare sau a altor probleme cu produsele achiziționate prin intermediul acestui site, trebuie să contactați întotdeauna vânzătorul oficial. Noi vă vom oferi întotdeauna consiliere și asistență.

  Produsele sunt analizate în scop informativ: Nu putem garanta în niciun fel rezultate specifice, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client. Acest blog nu constituie un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul Legii nr. 62 din 7.03.2001.

  Politica de confidențialitate | Politica privind cookie-urile |

  error: Fatti tutto da solo copione