AirCooler

Brza dostava i plaćanje pouzećem

Novi rashlađivač s niskom potrošnjom za stalnu svježinu u prostorijama do 80 m².

Osvježava, odvlažuje i pročišćava zrak u vašem domu uz uštedu od 80% na električnoj energiji

Preostalo je 6 komada na popustu

Popust od 50% vrijedi još kratko vrijeme

109 €

umjesto 219,00 €

✅ Brza dostava u 1-2 dana
✅ Bez plaćanja unaprijed
✅ Plaćanje pouzećem

Jedini rashlađivač koji vam daje slobodu da uvijek budete na svježem zraku čak i u velikim prostorijama, uz uštedu električne energije.

Njegova tajna je sustav brzog hlađenja koji rashlađuje u vrlo kratkom vremenu, također zahvaljujući besplatnim rashladnim ulošcima koje se mogu staviti u odgovarajući spremnik.

Koriste ga obitelji kako bi se opustile na svježem zraku tijekom vrućih ljetnih dana bez povećanja troškova na računu za struju.

RECENZIJE

Nika D***

"Kupljena radi smanjenja troškova na računu. Moram reći da ostajem svježa i stvarno malo troši. Fantastično, jako sam zadovoljna."

Matej F***

"Nisam očekivao/la ovakve performanse!
Tih i moćan, praktičan je jer ga mogu premještati gdje god želim. Vrlo dobar proizvod."

Ana B***

"Dostavljen točno na vrijeme, odmah isproban i izvrsno funkcionira. Koristim ga i u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi. Brzo rashlađuje čak i velike prostorije."

Luka C***

"Došao je dan kasnije, ali je ipak praktičan, dobro funkcionira i mogu ga upravljati daljinskim upravljačem. Uvijek spavam svježe. Preporučujem ga."

Požuri

Popust od 50% vrijedi još kratko vrijeme

109 €

umjesto 219,00 €

✅ Brza dostava u 1-2 dana
✅ Bez plaćanja unaprijed
✅ Plaćanje pouzećem

Preostalo je 6 komada na popustu

U pakiranju ćeš pronaći karticu s našim svim kontakt informacijama, tako da nas možeš kontaktirati za bilo kakve informacije.

Ispunite narudžbu u nastavku kako biste je primili s 50% POPUSTA.

Brza dostava u 2-3 dana i plaćanje pouzećem


  KAKO TE KURIR MOŽE KONTAKTIRATI?

  GDJE ŽELIŠ PRIMITI NARUDŽBU?


  Popust aktiviran Danas samo 109€

  Često postavljana pitanja:

  Kako ga mogu kupiti?

  Vrlo je jednostavno, ispunite obrazac za narudžbu i operater tvrtke će vas kontaktirati kako bi odgovorio na vaša pitanja i potvrdio dostavu.

  Mogu li platiti pouzećem?

  Da, za vašu veću udobnost i sigurnost nudimo Plaćanje pouzećem, možete platiti izravno dostavljaču kada stigne do vaše kuće.

  Koje je vrijeme dostave?

  Normalno, dostavljač isporučuje u roku od 2-3 radna dana.

  Copyright © 2023

  Disclaimer: Preporučeni proizvodi na ovoj stranici prodaju se putem partnerskog programa, stoga ova stranica nije ni proizvođač ni službeni prodavač nijednog pojedinačnog proizvoda koji možete pronaći na našoj stranici. Stoga, za sve zahtjeve za povrat ili druge probleme vezane uz proizvode kupljene putem ove stranice uvijek se morate obratiti službenom prodavaču. Mi ćemo vam, naravno, biti dostupni za pomoć i podršku.

  Proizvodi se recenziraju u informativne svrhe: na nijedan način nije moguće jamčiti sigurne rezultate, mogućnosti uspjeha bilo kojeg rezultata razlikuju se od klijenta do klijenta. Ovaj blog ne predstavlja novine jer se ažurira bez ikakve periodičnosti. Stoga se ne može smatrati uredničkim proizvodom u smislu zakona br. 62 od 7.03.2001. Neke slike na blogu pronađene su na webu; ako vjerujete da bi mogle narušiti vaša prava, obavijestite nas i one će biti odmah uklonjene.

  Privacy Policy | Cookie Policy |

  error: Fatti tutto da solo copione